Tijdens de Colijnsplaatse Braderie is aan Voorstraat 45, GalleryMaritime geopend van 10.00 - 18.00 uur en is hedendaagse beeldende kunst gratis te bezichtigen. Loop de galerie even binnen. Er is maritieme kunst te vinden in olieverf schilderijen, pen/aquarel en etsen. Ook zijn er geluksvisjes in keramiek, beeldhouwwerk en schelpsculpturen.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Namens de organisatie van de Colijnsplaatse dagen willen wij alle sponsoren, vrijwilligers en inwoners van Colijnsplaat bedanken voor deze geweldige dag.

Tot volgend jaar op 10 en 11 augustus 2018!
  Druk artikel af Verstuur artikel

Wij houden ook dit jaar weer een jaarmarkt op zaterdag 12 augustus 2017. U kunt zich inschrijven via ons mailadres: colijnsplaatsedagen@hotmail.com
Onze marktkramen zijn 4 meter breed en voorzien van dakzeil. Nonfood 1 kraam = € 60,00 of 1 grondplaats € 50,00.
Food 1 kraam = € 70,00 of 1 grondplaats € 60,00.
Betalingen worden uitsluitend per bank ontvangen.

In verband met concurrentie op de markt vragen wij u ons zo duidelijk mogelijk te omschrijven wat u gaat verkopen in augustus zodat wij hier rekening mee kunnen houden.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Ko Kallewaard, voorzitter van de Stichting Colijnsplaatse Dagen is bij omroep Zeeland uitgeroepen tot Zeeuw van de Dag. Benieuwd naar het gesprekje dat Ko had met Omroep Zeeland? Klik op de link.. https://soundcloud.com/omroepzeeland/z ... r-de-colijnsplaatse-dagen
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingWil je een plaatsje hebben op de vrijmarkt op zaterdag? Inschrijven of reserveren is NIET nodig, vanaf 8.00 uur zijn er plaatsen beschikbaar (in de vakken op het grasveld).
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeelding
Vrijdag 12 augustus 2016 is het dan zover... Colijn Got Talent!!
Ben jij tussen de 4 en 12 jaar en heb je een talent wat je Colijn durft te tonen, geef je dan nu op via het opgaveformulier! Print het uit, vul het in en lever het in bij Annemieke van Keulen-de Looff in de Havelaarstraat 90 te Colijnsplaat.

Vrijdagavond om 19.00 uur zal de jury klaarzitten voor alle opgegeven talenten.
Locatie:Vismijn Colijnsplaat

Let op! Alleen bij voldoende aanmeldingen gaat het door!!

Mailen mag ook naar: annemiekedelooff@gmail.com
  Druk artikel af Verstuur artikel

We zijn druk bezig om het programma voor 2015 rond te krijgen. We hebben ons best gedaan om voor jong en oud wat leuks te vinden. Dit jaar hebben we vooral Zeeuwse artiesten uitgenodigd. Benieuwd naar ons programma? Alvast een voorproefje.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingTijdens de Colijnsplaatse dagen, zaterdag 10 augustus 2013 is er een live show te zien met kleding uit de 19e eeuw (van Janny Boen). De kerk is dan open om 10.00 uur.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingTijdens de Colijnsplaatse dagen, vrijdag 10 augustus 2012 van 13.30-16.30 uur in de Dorpskerk.

Een tentoonstelling met o.a. kinderkleding, accessoires, hoeden enz. uit het eind van de 16e eeuw. Daarnaast is er het historische kerkgebouw wat een schitterend en passend decor voor dit gebeuren vormt.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingNu onze nieuwe website in de lucht is, kunnen wij u nog meer van de Colijnsplaatse Dagen laten zien. Deze dagen staan garant voor gezelligheid, plezier en een zonnetje en dat straalt van onze site af. In ons fotoalbum kunt u de foto`s van de afgelopen jaren vinden. Ook zullen we de komende tijd de site nog wat verder vullen en op orde brengen. Wij wensen u veel plezier!
  Druk artikel af Verstuur artikel